Dušená mrkev je výtečná příloha, ale rovněž ob líben hlavní jídlo. Dušenou mrkev můžeme …
Recepty
-
-
Jen jednou do roka smažily naše předkyně koblihy, šišky. Bylo tomu v masopustní úterý. Smažené …
-
Topinky, a už jsme se naučili používat i mezinárodní slovo „toasty“, jsou vhodným malým …
-
Patříte k těm, kteří se vstupem do řeznictví dostávají na tenký led? Hledíte na …
-
Šunkové rolky v aspiku, ryby v rosolu, aspikové dorty – studená kuchyně by bez aspiků byla …
-
Trendem doby, a to veskrze pozitivním trendem, je ekonomické nakládání s potravinami. Šetřit lze i …
-
Zahrádkáři i kuchaři to vědí nejlépe: Nikdy nebyly v České zemi dýně v takové oblibě, a …
-
Nakládaný sladkokyselý květák vždy platil, a stále platí za lahůdku. V posledních letech se …
-
Houby jsou výtečnou surovinou pro přípravu různých pomazánek na topinky, opečené tousty. Receptů na …
-
Táč, metýnka, koláč na plech, buchta na plech – to jsou názvy pro nejjednodušší …